Over ons

Kreski is gespecialiseerd in subsidie-advies.

Zo helpen we je duurzaam groeien. We geven je inzicht in de mogelijkheden en helpen je van de aanvraag van subsidies tot de volledige opvolging van je dossier. Als ervaren subsidiologen maken we zo het verschil.

Als netwerk van consultants kunnen we je helpen bij de moeilijkste dossiers. Op basis van gesprekken met jou en jouw klanten brengen we eerst alle noden van de organisatie naar boven.

Waar zitten de groeimogelijkheden en hoe kunnen we dit gestructureerd aanpakken? Hoe ziet jouw ideale organisatie eruit en welke stappen moeten we nemen om daar te raken?

Als externe partner ondersteunen we je in het volledige traject dat hierop volgt.

Uiteraard kunnen we je de meest aangewezen subsidies voorstellen. Onze jarenlange expertise zorgt ervoor dat we een goed inzicht hebben in de bestaande steunmaatregelen met hun voor- en nadelen. We schrijven een gericht dossier met hoge acceptatiekans en dienen dat samen met jou in.

Maar daar stoppen we niet. De maanden en jaren die hierop volgen zijn zeer belangrijk. Tijdens het volledige project kan je rekenen op onze steun en onze actieve opvolging en meedenken. Zo ontstaan de mooiste projecten die vaak veel breder gaan dan wat oorspronkelijk was bedoeld. Zie ons als een strategische partner die met je meedenkt en meetrekt.

Tot je echt je volledige potentieel bereikt, waar nodig met de steun van subsidies. Dat deze aanpak werkt bewijzen onze klanten. Ze komen binnen voor een subsidieaanvraag, maar waarderen ons al snel als lange termijn sparringpartner voor hun strategische groei.

Meerwaarde door duurzame groei.

Kreski betekent groeien. Wij helpen je bedrijf duurzaam groeien:

  1. In cijfers , met een bedrijfsstrategie die je gezonde, duurzame winst en een sterke marktpositie oplevert. Zodat je kan blijven groeien.
  2. In duurzaam personeelsbeleid dat je medewerkers versterkt en motiveert. En in de relaties met de andere stakeholders van je bedrijf.
  3. In maatschappelijk verantwoord ondernemen: hoe gaat jouw bedrijf om met het milieu en de samenleving, hoe verbeter je de impact van je activiteiten?

Het resultaat: Je maatschappelijke meerwaarde stijgt en je bedrijf wordt meer waard. Je neemt blijvend voorsprong op concurrenten en trekt meer klanten aan.

We bewezen deze visie al voor tal van kleine en grote bedrijven. Ontdek hoe ze ook voor jou werkt.

Ontdek het zelf

Doelgerichte, verbindende communicatie.

Kreski is Esperanto, een universele taal. Ook dat is niet toevallig:

  • We spreken jouw taal en denken met je mee. Waar sta je nu, waar wil je naartoe? Elke stap – ook op korte termijn – brengt je dichter bij die doelen.
  • We spreken de taal van je stakeholders met eerlijke communicatie. Vertel hen waarin je nog wil groeien: die kwetsbaarheid versterkt je geloofwaardigheid en imago.
  • We spreken de taal van je subsidiegever. Hij begrijpt de doelen van je bedrijf en ziet de link met zijn doelen. Daardoor krijgt je voorstel een hogere acceptatiekans.

Het laatste subsidienieuws

in jouw mailbox?