arrow Terug naar overzicht

Frans Vrijders versterkt het Kreski team vanaf 1 mei.

09 mei 2016

Wie is Frans Vrijders?

Frans heeft er een lange en gevarieerde carrière opzitten, met als laatste werkgever het ESF-Agentschap Vlaanderen. Daar was hij verantwoordelijk voor het inhoudelijk als het financieel beheer van projecten en voor de kwaliteitsopvolging van de promotoren. Zowel kleine organisaties als multinationals passeerden bij hem de revue. Voordien werkte hij voor de VDAB, waar hij training manager was van een competentiecentrum in Sint-Niklaas en daarvoor gaf hij management- en communicatietrainingen en didactische  opleidingen (train the trainer) voor het eigen instructiepersoneel van VDAB maar ook in diverse bedrijven en organisaties. Frans behoort tot de leeftijdsklasse die recht geeft op het wettelijk rustpensioen, maar verkiest solidair te zijn met de jongere generaties en nog enkele jaren actief te blijven. Frans heeft de keuze gemaakt voor Kreski omdat hij zich kan vinden in onze visie en  aansluiting vindt bij onze waarden.

Frans volgde tal van bijscholingen waaronder een opleiding systeemtheorie in de Interactieacademie te Hove en een opleiding tot master practitioner in NLP in het C.F.I.P. te Brussel. Zijn basisopleiding tot auditor volgde hij bij INK (Instituut Nederland Kwaliteit) en de vervolmaking tot EFQM assessed auditor volgde hij bij Bbest.

Bij Kreski heeft hij de ambitie om een luik kwaliteitscoaching uit te bouwen voor organisaties die aan de minimale kwaliteitsvereisten willen voldoen. Deze vereisten zullen namelijk in het ganse beleidsdomein Werk en Sociale Economie van toepassing worden.

Daarnaast zal hij vooral mee het luik duurzaam ondernemen opnemen, zoals hij dat als kwaliteitsauditor voorheen ook al ter harte nam.

En uiteraard zal zijn unieke positie als ex personeelslid van het ESF-Agentschap voor meerwaarde zorgen bij deze subsidiedossiers.

Wij wensen Frans een warme thuis binnen Kreski en hopen op een vruchtbare samenwerking met onze klanten in het vervolg van zijn loopbaan.

Wij informeren je graag over nieuws
en nieuwe subsidies via onze nieuwsbrief

Schrijf je in

Het laatste subsidienieuws

in jouw mailbox?