Je bedrijf meer waarde geven. Meerwaarde toevoegen aan je bedrijf. Daar zetten we onze schouders onder, met duurzame groei en verbindende communicatie.

Meer waarde door duurzame groei

Kreski betekent groeien. Wij doen je bedrijf duurzaam groeien:

  • In cijfers, met een bedrijfsstrategie die je gezonde, duurzame winst en een sterke marktpositie oplevert. Zodat je kan blijven groeien.
  • In duurzaam personeelsbeleid dat je medewerkers versterkt en motiveert. En in de relaties met andere stakeholders die je bedrijf ondersteunen.
  • In maatschappelijk verantwoord ondernemen: hoe gaat jouw bedrijf om met het milieu en de samenleving, hoe verbeter je de impact van je activiteiten?

Het resultaat: je maatschappelijke meerwaarde stijgt en je bedrijf wordt meer waard. Je neemt blijvend voorsprong op concurrenten en trekt meer klanten aan.

Doelgerichte, verbindende communicatie

Kreski is Esperanto, een universele taal. Ook dat is niet toevallig:

  • We spreken jouw taal en denken met je mee. Waar sta je nu, waar wil je naartoe? Elke stap – ook op korte termijn – brengt je dichter bij die doelen.
  • We spreken de taal van je stakeholders met eerlijke communicatie. Vertel hen waarin je nog wil groeien: die kwetsbaarheid versterkt je geloofwaardigheid en imago.
  • We spreken de taal van je subsidiegever. Hij begrijpt de doelen van je bedrijf en ziet de link met zijn doelen. Daardoor zal hij sneller een subsidie toekennen.

We bewezen deze visie al voor tal van kleine en grote bedrijven. Ontdek hoe ze ook voor jou werkt: