en brede achtergrond in de sociale en reguliere economie, een complementair aanbod en een gemeenschappelijke visie. Zo versterken we jou én elkaar.

Willem Lutjeharms

willemWillem richtte Kreski op in 2012, nadat hij vijf jaar coördinator was van een team consultants. Daarvoor adviseerde hij zelf bedrijven bij de aanvraag van subsidiedossiers en hun groeipad naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Met Kreski legt hij zich opnieuw toe op zijn echte passie: bedrijven begeleiden om meer waarde te creëren en duurzaam te groeien.

Katrien Galloo

katrienKatrien versterkt Kreski sinds begin 2014. Ze heeft 20 jaar HR-ervaring, waarvan 10 jaar als adviseur sociaal en duurzaam ondernemen. Zo begeleidde ze heel diverse productie- en dienstenbedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen.

Katrien is pas tevreden als haar advies bijdraagt tot duurzame groei en kon zich dus meteen vinden in de visie van Kreski.

Lieve Meere

lieveLieve ondersteunt het Kreski-team sinds begin 2015. Ze is een administratieve duizendpoot met ervaring in de opvolging en rapportering van o.m. ESF-projecten.

Als verantwoordelijke voor de opvolging en rapportering van jouw projecten zet Lieve die expertise ook bij Kreski in.

 

elsEls Deweirdt

Els bouwt sinds 2018 mee aan het verhaal van Kreski. Zij heeft jarenlange ervaring in transnationale projecten en kwaliteitszorg, als redacteur van de projecten en als projectcoördinator. Zo kon ze haar kennis inzetten om organisaties te begeleiden naar dynamische, lerende organisaties.

Het ontwikkelen van opportuniteiten en goede samenwerking is een proces dat Els ten volle wil bereiken voor elke klant.

Zo versterken we elkaar. En jou.

In Kreski verrijken we elkaars aanbod, delen we kennis en ervaring en doen we beroep op elkaars netwerk. Zo ben jij zeker van continuïteit en groei je sneller naar jouw doelen.

Waarmee kunnen we jou helpen?