Wil je meer structuur brengen in je HR? Krijg HR-advies dat verbeterpunten blootlegt, je medewerkers blijvend motiveert en je HR afstemt op je bedrijfsdoelen.

Structuur voor je HR

Als je HR organisch meegroeide, dan bots je vroeg of laat op limieten. Wil je je personeelsbeleid terug vlot laten lopen? Zeker zijn dat je de juiste mensen aanwerft? Dat ze hun werk graag (blijven) doen? Dan is het tijd om structuur te brengen in je HR. 

HR-advies: strategie + actie

Vertrek voor je personeelsbeleid vanuit je bedrijfsstrategie en de omgeving waarin je opereert. Wij lichten die door en stemmen er je HR op af. Zo (her)ontdek je hoe strategische HR bijdraagt tot de doelen van je bedrijf. In dat kader pakken we verbeterpunten aan. De resultaten van ons HR-advies:

  • Je medewerkers voelen zich goed in hun vel, zijn gemotiveerd en renderen beter.
  • Je trekt vlotter nieuw talent aan doordat werknemers je bedrijf actief promoten.
We zochten een ervaren begeleider die zich kon inleven in ons bedrijf. Katrien overtuigde ons meteen. Ze gaf ons een pak nieuwe ideeën en durfde de bestaande werkwijze in vraag stellen. En ook op de werkvloer staat ze haar mannetje! – Hans Mathys, Tintelijn

Daarom kiezen klanten ons

  • Oplossingen die blijven. We testen ons HR-advies eerst op de vloer. Je managers en medewerkers zien dus dat de oplossingen werken en steunen ze.
  • Kritische kijk op je HR-beleid. Ga recht naar de kern, krijg de juiste vragen en ontdek de oorzaken. Zo werken we samen toekomstgerichte oplossingen uit.
  • Zie het totaalplaatje. HR is geen eiland in je bedrijf. Daarom kijkt ons HR-advies verder. Naar kansen voor subsidies en duurzaam ondernemen, bijvoorbeeld.
En zet je medewerkers
(terug) op het spoor.