Evalueer je impact op je mensen, omgeving en winst. Dat is duurzaam ondernemen. Wij geven je concrete handvatten en integreren duurzaam ondernemen in je bedrijf.

De trein is vertrokken…

Duurzaam ondernemen wint snel aan belang. De publieke opinie voert de druk op, de wetgeving begint te volgen. Je klanten en concurrenten zijn ermee bezig, dat is zeker.

Wil je duurzaam ondernemen, maar weet je niet waar te beginnen? Of wil je je duurzaam beleid formaliseren? Om het rendement te meten en ermee naar buiten te komen? 

Duurzaam ondernemen in je DNA

Wij integreren duurzaam ondernemen in je bedrijf, met deze resultaten:

  • Je werkt volgens een internationaal erkende standaard die je duurzaamheid bewijst.
  • Je waarde voor stakeholders (bijv. klanten, medewerkers, aandeelhouders) verhoogt.
  • Je verankert duurzaam ondernemen in het DNA van je bedrijf, als strategisch kader.
  • Je ontdekt je prioriteiten en quick wins: waar ligt je maatschappelijke meerwaarde?

Bij elke beslissing evalueer je de impact op je mensen, omgeving en winst. Wij geven je concrete handvatten waarmee je het verschil maakt in je markt.

Katrien Galloo van Kreski is zeer ervaren op vlak van MVO. Ze werkt rechttoe rechtaan en reageert kort op de bal. Ze maakt een duidelijke planning en houdt zich daar ook aan. Een aangename samenwerking! – Hervé Demeyere, Persyn

Afgestemd op jouw bedrijf

  • Toon je inspanningen. We kennen de criteria voor duurzaam ondernemen en vertalen die naar jouw bedrijf. Zo krijg je erkenning en weet je dat je goed bezig bent.
  • Krijg een kritische blik. Ga recht naar de kern en ontdek waarmee jij echt het verschil maakt. Door ons helikopterzicht laat je geen kansen – of subsidies – liggen.
  • Hou je voeten op de grond. Wij vertrekken vanuit je strategie en spreken de taal van je bedrijf. Zo helpt duurzaam ondernemen je om je bedrijfsdoelen te bereiken.
En ontdek hoe je
duurzaam je doelen bereikt.